torstai 20. elokuuta 2015

Ristipistoja

Käsityöni painottuvat aika-ajoin ristipistoihin, neulontaan tai virkkaukseen. Tänään ajattelin esitellä teille aikaisempia ristipistotöitäni.

Ensimmäinen ikinä itse tekemä ristipistotyö on tämä joulukalenteri kuudennella luokalla. Tarkalleen ottaen tuo jouluomen on minun ensimmäinen yritys. Olin koulussa samantien. Opettaja varmaan salaa mielessään ajatteli että tuosta tulee kyllä keskeneräinen työ minulle, mutta kumma kyllä sain hyvissä ajoin työn valmiiksi ja ommeltua sen muotoonsa.


Tämä on ensimmäinen Biscornu nimäeltään Nita`s lace. Jonka mallin sain SRPY vaihdosta.


 Tämä taas on ensimmäinen silkkilanka kokeiluni. Todellla kaunista ja ihanaa jälkeä. Minulla taitaakin olla lankaa varastossani vielä jälellä. Sekin tuli SRPY vaihdosta minulle, samoin kuin kangas.

 Tämän lintusen olen tehnyt taas itse vaihtoparilleni. Ensimmäistä kertaa tein tuollaisen viimeistelyn. Tämän tein ystävälleni lahjaksi. Tämänkin työn viimeisteltyöni sanoin että ei ikinä enää näin isoa.Tämän lintutrion tein itselleni.Täytyy sanoa että laskettavat pakkaukset ovat minusta paljon kivempia kuin nämä painetut joista ei osaa sanoa mikä väri olisi seuraavaksi. Pitkän aikaa nämä olivatkin seinälläni.  


 Nalle Puh- taulusarjan tein ystäväni lapselle lahjaksi.Aikamoinen työsarka oli tehdä aidakankaalle puoli ja neljäsosa pistoja. Mutta kiva näitä oli muuten väkertää. Ihana lahjaidea pienille lapsille :)Samaan perheeseen olen tehnyt ystävälleni paljon Tatty Tetty aiheitakin. Jälkipistopista en pidä, mutta ihana tämä lahja on aina antaa kun se on mieleinen.


Alla vielä muuta malla joita olen tehnyt.


Tänä keväänä tein lahjaksi kaksi korttia ystävilleni. 
Vaikka olen ristipistoja tehnyt monta vuotta, kortteja harvemmin olen tehnyt.  Kiitos kun luit minun ristipisto menneisyyteni esittelyä :D

<3 gloriosa


2 kommenttia:

  1. Paljon ihania pistelyitä. Ja toi alimmainen ihana kortti oli minulle. Kiitos <3

    VastaaPoista
  2. Tässä oli varmasti paljon mitä olit jo aikaisemmin nähnyt. Kiva kun kävit kommentoimassa :)

    VastaaPoista