perjantai 21. elokuuta 2015

Mahdoton urakka; päiväpeiton virkkaus

Viime helmikuussa aloitin mahdottoman urakan. Päätin tehdä virkkaamalla kaksinkertaisesta seiskaveikasta kukkapäiväpeitteen. Kaksi kuukautta tein kaiken vapaa-aikani peiton sisäosan kukkia. Sitten innostus lopahti, kunnes yllättäin kesäkuun alussa sain inspiraation ja sain valmiiksi 177 sisäosan kukkaa. Päätin siinävaiheessa että nyt saa niiden teko riittää ja aloitin valkoisen kerroksen, joka yhdistää palat toisiinsa. (Tai oikeammin se oli vihreä aluksi, mutta mielipiteeni muuttui ja nyt kaapissa on aika monta kiloa vihreää seiskaveikkaa :D)
Siinä tehdessäni kuitenkin tajusin jotain kauheaa. Pahinta ei olekaan se virkkaus urakka, vaan päätellä 177 x 4 langanpäätä. Joka toisen virkatessa sain virkatessa jo pääteltyä mutta jäljellä on siis 708 langanpäätä. Otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin päättelyn jo hyvissä ajoin, joten tällä hetkellä peitto näyttää tältä nurjalta puolelta. 
Vielä riittää pääteltävää ennen kuin anna itselle luvan jatkaa virkkaamista. Asenne kuitenkin minulla on se etten ota tätä liian vakavasti. Jos tästä tulee vauvanpeitto, niin sitten siitä tulee :D

1 kommentti:

  1. On siinä urakkaa, mutta kyllä tulee hieno peitto. Ihanan värikäs ja raikas.

    VastaaPoista